Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2023

Gösterim: 359

Mezuniyet Törenimiz Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti.

Üniversitemiz 2023 yılı lisans mezunlarına yönelik Merkez Yerleşkemizdeki Spor Vadisi’nde yer alan Kapalı Spor Salonu’muzda düzenlenen mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan programda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir açış konuşmasını gerçekleştirerek mezun öğrencilerimize meslek yaşamlarında başarılar diledi. Açış konuşmasının ardından gerçekleşen protokol konuşmalarında sırasıyla Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp birer konuşma yaptılar, mezuniyet töreniyle ilgili duygu ve görüşlerini ifade ettiler. 

Konuşmalardan sonra fakülteleri birincilikle bitiren öğrencilerimiz tarafından tüm mezun öğrencilerimiz adına kütüğe plaket çakma seramonisi gerçekleştirildi. Programda daha sonra dereceye giren öğrencilerimize ödül ve plaket takdim törenine geçildi. Üniversitemizi derece ile tamamlayan öğrenciler plaket ve ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve protokol üyelerinin elinden aldı. Belgeler takdim edildikten sonra tüm öğrencilerimizin mezuniyet belgelerini havaya kaldırdığı güzel bir hatıra fotoğrafı çekildi.

Çok yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen mezuniyet törenimiz Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in geri sayımı ve müzik eşliğinde mezun öğrencilerimizin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu. Yüzlerce kepin havada süzüldüğü bu güzel an fotoğraf ve video çekimleriyle ölümsüzleştirildi. 

Bölümü başarıyla tamamlayan, meslek yaşamlarına başlayacak olan sevgili mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyoruz.


Fotoğraflar