Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023

Gösterim: 433

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu 2.Toplantısı Yapıldı.

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu 2023 yılı 2.Toplantısı 21 Kasım 2023 Salı günü saat 11.00 de Üniversitemiz İİBF toplantı salonunda, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan SEREL’in başkanlığında toplandı. Açılış konuşmasının ardından Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan SEREL tarafından Birimimizin 2023 yılı faaliyetlerine dair kurul üyelerine yapılan sunumun ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimiz MÜSİAD Temsilcisi Serkan ALTUNTAŞ, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tufan DALGIÇ, Soilpoint Kreatif Reklamcılık ve PR Ajans Başkanı Ali Gönen GÖNENDEN’in yanı sıra Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ufuk ÇELİK ve Dr. Öğr. Üyesi İlknur TANRIVERDİ, Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Volkan EKİN, Prof. Dr. Abdülkadir ÖZDEMİR, Doç. Dr. Selva STAUB ve Doç. Dr. Ahmet Güven katıldı.

  

Toplantıda Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İlknur TANRIVERDİ tarafından mezun öğrencilerimiz ile yapılan anketin sonuçlarının sunumundan sonra bölümlerimizin düzenleyecekleri faaliyetler ve Paydaşların Fakültemizden beklentileri görüşüldü.

 

Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir danışma süreci olan Fakültemizin Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Birim Danışma Kurulu Üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.

 


Fotoğraflar