Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023

Lojistik Topluluğumuzca Sektör- Öğrenci Buluşması Düzenlendi

Lojistik Topluluğu'muz tarafından 8 Aralık 2023 tarihinde "Sektör-Öğrenci Buluşmaları" etkinliklerinin ilki düzenlendi. Etkinlik kapsamında "Türkiye'nin Stratejik Konumu, Bölgesel Ticaret, Lojistik Fırsatlar ve Riskler" konusu çerçevesinde UND Başkan Yardımcısı Fatih Şener ile öğrencilerimiz biraraya geldi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan Serel, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selva Staub, Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Umut Aydın, Bandırma'nın önemli lojistik işletmelerinden Oğuz Transport’un İşletme Sahibi Gündüz Oğuz ve Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin de katılım sağladığı etkinlik, Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Doç. Dr. Selva Staub tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından etkinlik, Fatih Şener’in sunumu ile devam etti. Fatih Şener tarafından lojistiğin ülkemiz dış ticaretindeki önemi, lojistiğin yaratacağı fırsatlar ve güncel gelişmelerle birlikte ortaya çıkan riskler değerlendirildi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik, soru cevap ve plaket takdimi ile sona erdi.