Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019

Lojistiğin Zirvesi

Üniversitemizde Lojistik Topluluğumuz Tarafından “Lojistik” Temalı Konferans Düzenlendi

Lojistik Topluluğumuz (LOTOP) tarafından lojistik temalı konferans düzenlendi. Konferans Rektör Yardımcımız ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Serel’in açılış konuşması ile başladı.

İki farklı oturum şeklinde gerçekleştirilen ve gün boyun devam eden konferansın ilk bölümünde Safmarine Hesap Yöneticisi Ekrem Ekin Arancı  “Bugünden Yarına Kariyer” konulu konuşma gerçekleştirdi. Arancı konuşmasında lojistik alanında kariyer planlanmasına dair önemli bilgiler paylaştı. Konferansın öğleden sonraki bölümünde ise Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez öğrenciler ile bir araya geldi. Göçmez konuşmasında lojistik kavramının ifade ettiği anlamdan, deniz taşımacılığı, uluslararası demir ve kara yolu taşımacılığı gibi lojistik alanında bilgiler verdi. Öğrencilerin soruları ile katıldığı konferans topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Fotoğraflar için tıklayınız.