Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Zülfikar BAYRAKTAR'ın Turizm ve Kültürel Miras Eğitimi Başlıklı Yeni Kitabı Yayımlandı

Yeni Medya ve İletişim Bölümü Başkanımız Doç. Dr. Zülfikar BAYRAKTAR ve Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Turizm İşletmesi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Hakan SEZEREL’in birlikte hazırladıkları TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS EĞİTİMİ başlıklı kitap yayınlanmıştır. UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal OĞUZ’un önsözü ile kaleme alınan çalışmada, özellikle somut olmayan kültürel miras, turizm ve kültürel miras konularına vurgu yapılmıştır.

Kitaba başta katkı sunan, Yeni Medya ve İletişim Bölümü Başkanımız Doç. Dr. Zülfikar BAYRAKTAR’a, Dr. Öğretim Üyesi Hakan SEZEREL’e ve UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal OĞUZ’a bu kıymetli eserden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.