Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019

Bölümümüze Yeni Başlayan Öğrenciler İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi bölümlerine yeni başlayan öğrencilerimize yönelik öğrenci işleri, sağlık, kültür, spor, bilgi işlem, kütüphane, değişim programları, uzaktan eğitim ve ders seçme sistemi hakkında detaylı bilgilerin verildiği "2019-2020 Oryantasyon Programı" başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Merkez yerleşkemizdeki Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen oryantasyon programına Medya ve İletişim Bölümü 1. sınıf öğrencileri yoğun katılım gösterdi. Öğrencilerimiz yemek bursu, kısmı zamanlı çalışma imkanı, öğrenci disiplin yönetmeliği, spor toplulukları, spor tesisleri, kablosuz internete bağlanma, BANÜ MOBİL, mazaret sınavları, kayıt dondurma ve yenileme, öğrenci danışmanlığı, azami öğrenim süreleri ve yurt dışı eğitim imkanları hakkında bilgiler aldılar.