Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Stajları Hakkında

Fakültemiz, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencilerinden mezun olmaya hak kazanacak olanların aşağıdaki şartları sağlamaları durumunda stajlarını tamamlamaları gerekmektedir:

- En az sekiz (8) yarıyılı tamamlamış olmak.

- Dönem sonu sınavları sonucunda herhangi bir dersinin kalmamış olması

- Daha önce en az iki dönem staj dersini seçmiş olmaları

Bu şartları sağlayan öğrencilerimizin daha önce alınan kararlar gereğince ve pandemi süreci devam ettiğinden stajlarını rapor hazırlayarak tamamlanması beklenmektedir. Bu doğrultuda ilgili raporun nasıl hazırlanması gerektiğine dair bilgileri içeren staj raporu yazım kılavuzu hazırlanmıştır.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Bölümümüz öğrencileri staj raporu ile ilgili bilgi almak ve tamamladıkları raporlarını iletmek için danışmanları ile iletişim kurmalılardır. Staj raporları teslim tarihi 08-22 Şubat 2021 tarihleri arasındadır. Bütünleme ve tek ders sınavları için ayrıca duyuru yapılacaktır.

Örgün öğretim danışmanı: Arş. Gör. Ahmed Yusuf SARIHAN

İkinci öğretim danışmanı: Arş. Gör. Hayrullah ALTINOK