Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Zorunlu Staj Mülakatları Hakkında Duyuru

Birim Uygulamalı Eğitimler Komisyonu'nun 30.07.2021 de aldığı karar gereğince uluslararası ticaret ve lojstik bölümünde staj yapan öğrencilerin staj mülakatları pandemi süreci sebebi ile dosya üzerinden değerlendirilecek, fiziki mülakat yapılmayacaktır.

Bu sebeple stajlarını tamamlayan öğrencilerin aşağıda belirtilen süreler içinde staj iş akış şemasında yer alan belgelerini kargo/posta yolu ile (karşı ödemeli kargolar kabul edilmeyecektir) ya da fiziki olarak öğrenci danışmanlarına ulaştırmaları gerekmektedir.

Dosyası ilgili süre içinde danışmanına ulaşan öğrencinin dosyası incelenerek, staj değerlendirmesi yapılacaktır.

İlgili süre içinde evrakları ulaşmayan öğrencilerin staj değerlendirmeleri 26 Temmuz’da staja başlayan öğrenciler ile birlikte tamamlanacaktır.

5 TEMMUZ 2021’DE STAJA BAŞLAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN DOSYA TESLİM SÜRESİ

Staj Dönemleri

Son dosya teslim tarihi

Haftada 6 gün staj yapanlar

18.08.2021 saat 17.00

Haftada 5 gün staj yapanlar

24.08.2021 saat 17.00

26 Temmuz’da staja başlayan öğrencilerin değerlendirme süreçleri daha sonra ilan edilecektir.