Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2020

Gösterim: 359

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’nda Uygulanacak Eğitim Modeli Hakkında

 

Sevgili Öğrencilerimiz,


Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımız (YÖK) tarafından yapılan 13.08.2020 tarihli “Yükseköğretim Kurumlarımızdaki 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Dönemine Yönelik Açıklama” ve “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci Rehberi” çerçevesinde Üniversitemiz Senatosu tarafından 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Güz Yarıyılı’na ilişkin olarak aşağıdaki karar alınmıştır:
Üniversitemizde 5 Ekim’de başlayacak olan 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Güz Yarıyılı’nda, Tıp Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü haricindeki tüm bölüm ve programlarda bütün derslerin “Uzaktan Öğretim” yoluyla yapılmasına karar verilmiştir. (Tıp Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nde yürütülecek derslerle ilgili karar ilerleyen bir tarihte açıklanacaktır.)


Sevgili Öğrencilerimiz, 


Üniversitemize ve Bandırma’ya olan özleminizin farkındayız. Üniversitemiz de sizlerle anlam kazanıyor. Ancak COVID-19 salgınının dünyada ve ülkemizde etkisini yoğun bir şekilde hissettirdiği bu günlerde, salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi, bu salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetlerin zafiyete uğratılmaması amacıyla, sizlerin ve yakınlarınızın sağlığı ve güvenliğini de göz önünde bulundurarak Üniversitemiz Senatosu tarafından yukarıdaki karar alınmıştır.
Bahar döneminde sizlerle yeniden buluşabilmek umuduyla, yeni eğitim-öğretim yılında hepinize sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.