Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020

Gösterim: 455

2020-2021 Öğretim Yılı "TEV Eğitim(Üniversite) Bursu" hk.

TÜRK EĞİTİM VAKFI YAZISI

Türk Eğitim Vakfı 'Eğitim (Üniversite) Bursu Kontenjanları

Vakfımız kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere yurt içinde 251.678 burs vermiştir. Bu kapsamda değerli üniversitenize de burs kontenjanları ayrılarak desteklerinizle üniversiteniz öğrencilerinin burslarımızdan yararlanması sağlanmıştır.

Vakfımızın 2020-2021 öğretim yılı için burs kontenjanı ayrılan fakülte ve yüksekokullarınıza yönelik kontenjan mektuplarını ekte bilginize sunuyoruz.

Öğrencilerinizin TEV Eğitim (Üniversite) Bursu' na başvuru yapabilmesi için ekteki evraklarımızın burslarla ilgili birimlerinize veya ilgili fakültelere acilen ulaştırılmasını rica ederiz. Üniversiteniz öğrencilerinin burslarımıza başvuru yapabilmesi için üniversitenin/kontenjan ayrılan fakültenin web sayfasında "TEV Burs Başvuruları Başlamıştır; http://burs.tev.org.tr/ web adresinden başvuru yapabilirsiniz" şeklinde bilgilendirmeyle öğrencilerinizle paylaşılması, kontenjan mektuplarında acıkladığımız öğrencilerin mülakat sürecini gerçekleştirmek amacıyla gerekli desteğin verilmesi,

TEV burs başvuruları: 21 Eylül - 18 Ekim tarihleri arasında yapılacak olup aday öğrencilerin internet sayfamızdan başvuru formu mutlaka doldurması ve açıklanan prosedürü takip etmesi gerekmektedir. Öğrencilere aşamalarla ilgili bilgilendirme yapılacak olup süreçle ilgili detaylar fakülte mektuplarında belirtilmiştir.

 

2020-2021 ÖĞRETİM YILI TEV EĞİTİM (ÜNİVERSİTE) BURSU KONTENJAN LİSTESİ

ÜNİVERSİTE

FAKÜLTE

KONTENJAN

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (BALIKESİR)

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

2

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (BALIKESİR)

ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

2

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (BALIKESİR)

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2