Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Sonuç Etkinliği Düzenleniyor

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı - 2. Dönem başvurusu kapsamında kabul gören, danışmanlığını Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Aydın’ın gerçekleştirdiği ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencisi Sude Erdal’ın yürütücüsü olduğu "Üniversite Öğrencilerinin Akreditasyon Algılarının Ölçülmesi ve Okur-Yazarlık Eğitiminin Planlanması” başlıklı proje tamamlanmıştır.

Projenin sonuç raporu, 4 Ocak Perşembe günü saat 13:30’da Öğrenci Yaşam Merkezi Gri Salon’da yapılacak etkinlikle sunulacak olup öğrencimiz Sude Erdal ve Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Hatice Aydın, proje ve projeye ilişkin süreçle ilgili paylaşımlarda bulunacaktır.

Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Kalite ve Akreditasyon Süreçlerinden sorumlu Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu’nun konuşmacı olarak katılım sağlayacağı etkinlikte, akreditasyon okuryazarlık eğitimi de verilecektir.