Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri "Sıfır Atık İçin Farkındalık" Temalı Sanatsal Tasarım Yarışması'nda Finalde

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimizin, Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen “Sıfır Atık İçin Farkındalık” temalı Sanatsal Tasarım Yarışması’na gönderdikleri üç eser, ön eleme aşamasını geçerek finale kalmıştır. Öğrencilerimiz, finale kalan eserlerini, Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Sn. Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in destekleri ile Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’ne elden teslim etmiştir. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyor, Sayın Rektörümüze ve  Sayın Dekanımıza desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.