Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerini Değerlendirme

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ikinci sınıf öğrencilerine Prof. Dr. Hatice Aydın tarafından verilen “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” dersi kapsamında öğrenciler tarafından ve dersin öğretim üyesi danışmanlığında geliştirilen “Gençsektör”, “Armoni Dans Kutusu”, “Empati Evi” ve “Migomat” isimli projeleri dinlemek üzere Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Volkan EKİN ve Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörü Doç. Dr. Fatih ALTUN derse konuk olarak katılım sağlamışlardır. Söz konusu toplantıda öğrencilere önerilerde bulunulmuş ve fikir alışverişi gerçekleşmiştir. Değerlendirilen ve önerilerle geliştirilen projeler ile ilerleyen süreçlerde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu’na, TUBİTAK-2209’a ve Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü’ne başvurularda bulunulması planlanmaktadır. Ders kapsamında tüm öğrencilerin gruplar halinde proje çalışmaları devam etmekte olup tüm öğrencilerin başarılı çalışmalarının devamını dileriz.