Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024

Üniversitemiz Bünyesinde TÜBİTAK Projeleri Kapsamında Etkinlik Düzenlendi

Üniversitemiz bünyesinde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı - 2. Dönem başvurusu neticesinde kabul gören, danışmanlığını Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Aydın’ın yaptığı ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencisi Ferhat Parıltı’nın yürütücüsü olduğu "Çocukların Dijital Ayak İzi Ölçümü ve Kültürel Miras Oyunlarının Önleyici Bir Araç Olarak Kullanımı” başlıklı proje kapsamında Marmara ve Cumhuriyet İlkokullarında etkinlik düzenlendi.

Projede, araştırmadan elde edilen sonuçlara göre, dijital ayak izi yüksek çıkan sınıf/şubelerde önleyici bir strateji olarak kültürel miras oyunlarından yararlanılmıştır. Projenin sonuç raporunun sunulduğu ve projeye ilişkin süreçle ilgili paylaşımların yapıldığı etkinliğe, ilgili okullardaki öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.