Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2024

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne Altın Baklava Film Akademisi VIII. Uluslararası Öğrenci Film Festivali’nden “Barış Özel Ödülü”

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından düzenlenen Altın Baklava Film Akademisi VIII. Uluslararası Öğrenci Film Festivali Ödül Töreni, 19-21 Aralık 2023 tarihinde Gaziantep’te gerçekleştirildi. Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimiz Dilara KUYANÇ, Zeynep GÜÇLÜ, Nida ALKAN ve Ecem KAVAK, “Kurtuluş Vapuru” isimli eserleri ile “Cumhuriyet’in 100. Yılı” kategorisinde “Barış Özel Ödülü” almaya hak kazandı. Kazandıkları anlamlı ödül ile bölümümüze ve üniversitemize büyük bir gurur yaşatan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.