Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022

Bölümümüzün Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz ile tanışmak ve üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla düzenlenen Bölüm Oryantasyon Toplantısı, Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi, Fakülte Sekreterimiz Öznur Boz ve bölüm hocalarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan Serel üniversitenin ve fakültenin işleyişi hakkında bilgiler vererek oryantasyonun açılışını yaptı. Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi ve Fakülte Sekreteri Öznur Boz fakülte ve öğrenci işleri konusunda bilgi verdi.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Volkan Ekin, Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çağatay Tok, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sinan Tam, Dr. Öğr. Üyesi Aylin Akınlar ve Arş. Gör. Beyza Türkyılmaz kendilerini tanıtıp bölümümüzün işleyişi ve müfredat hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Volkan Ekin'in bölüm oryantasyonu sunumundan sonra Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu, 1. sınıf öğrencilerine, düzenlenen etkinlikler ve yarışmalar hakkında bilgiler vererek kulüp tanıtımı yaptı.