Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2022

YENİ MEDYA VE İLETİŞİM ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Değerli Öğrenciler,

27 Ekim Perşembe günü Medya ve İletişim Topluluğu sahipliğinde planlanan Yeni Medya ve İletişim Öğrenci Buluşması etkinliğinde, dün akşam gerçekleştirilen “TRT Geleceğin İletişimcileri” ödül töreninde belgesel kategorisinde üçüncülük ödülü kazanan “Bandırma’dan Ay’a” belgeselinin gösterimi yapılacaktır. Yanı sıra projeyi hazırlayan Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri Beyza Yurttutan, Harun Erdal ve Nurican Albayrak ile projenin ortaya çıkışından tamamlanışına kadar geçen süreçteki deneyimlerini aktaracakları kısa bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de katılımını beklediğimiz etkinlikte, bölüm hocalarımız da hazır bulunacaklardır.

Programın staj kısmında ise, geçtiğimiz yaz döneminde stajlarını yapmış olan on iki öğrencimizin staj sunumlarının ardından, tecrübelerini paylaştıkları bir soru-cevap etkinliği yapılacaktır.

Perşembe günü saat 16.00’da Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinliğimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.