Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021

Gösterim: 597

Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güven'in Yeni Yayımlanan Kitabını Tebrik Ederiz.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyelerinden Ahmet Güven Hocamızın editörlüğünü yaptığı ve bölüm yazarı olarak katkı sunduğu Youtube Türkiye'de Kültür Siyaset ve Tüketim -1 isimli yeni kitabı Kriter Yayınları’ndan basıldı. Toplamda sekiz değerli ismin bölüm yazdığı kitaba, Manyas Meslek Yüksekokulu'muzda görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Ufuk Bingöl ve Öğr. Gör. İsmail Doru hocalarımız da birer bölüm yazarak katkıda bulundular.

Kitabın tanıtımında ise şu cümleler yer aldı: “Sosyal medyanın hayatımızın bir parçası olduğu şeklindeki klişe cümlenin çok ötesine geçmiş durumdayız. Artık günümüzde sosyal medya kendine has imkanları ve sınırlılıklarıyla, gündelik hayatın oluştuğu ve aktığı alternatif bir yaşam şekli haline geldi. Özellikle gençlerin en yoğun olarak kullanmakta oldukları Youtube ise neredeyse toplumsal hayatın tüm alanlarını kapsayan bir platform halinde. Veya bir başka şekilde ifade etmek gerekirse her saniye büyüyen, dinamik bir yaşam ağı. Hem kullanıcı hem üretici olma imkanının sunulduğu bu yeni dünya, ünlü iletişim kuramcısı Mcluhan’ın ifadesiyle bizi hem yolcu hem mürettebat haline getirmiş durumda.”

Başta Editör Ahmet Güven olmak üzere tüm yazarları tebrik eder ve kitabın iletişim bilimlerine faydalı olmasını temenni ederiz.


Fotoğraflar