Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2022

Gösterim: 573

Güney Marmara Medya Akademisi Projesi Planlama Toplantısı Gerçekleşti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in başkanlığında, Güney Marmara Medya Akademisi Projesi planlama toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Güven, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Başkanı Ali Osman Ata ve ilgili katılımcılar yer aldı. 

Üniversitemiz Yeni Medya ve İletişim Bölümü, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri ve benzeri bölümlerden mezun olmuş öğrenciler ile yerel medya çalışanlarına yönelik uygulamalı eğitim programları içeren Güney Marmara Medya Akademisi Projesi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 
Toplantıda ayrıca Üniversitemizin ana yürütücülüğü, Basın İlan Kurumu, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti ve Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği’nin paydaşlığında gerçekleşecek projeye TRT Genel Müdürlüğünün de katılımının önemi konusunda görüş birliğine varıldı.


Fotoğraflar