Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2022

Gösterim: 475

Öğrencilerimiz TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Belgesel Kategorisinde Finale Kaldı

“Bandırma’dan Ay’a” TRT Finalinde

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri Harun Erdal, Beyzanur Yurttutan ve Nurican Albayrak’ın hazırlamış oldukları “Bandırma’dan Ay’a” isimli belgesel TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında finale kaldı.

Belgesel, 1957 yılından itibaren roket ve uzay alanında çalışmalarına başlayan ve önemli gelişmeler kaydeden Bandırma Havacılık ve Uzay Araştırmaları Derneği’nin gerçek hikayesini anlatıyor.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nün ilk mezunlarından olan Harun Erdal ve son sınıf öğrencileri Beyzanur Yurttutan ve Nurican Albayrak tüm teknik imkansızlıklara rağmen, Türkiye’nin alanındaki en prestijli iletişim öğrencileri yarışması olan TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında finale kalarak büyük bir başarı elde ettiler. Ciddi bir ekip çalışması sonucu ortaya çıkan eserde başta proje danışmanı Öğr. Gör. Yakup Toktay olmak üzere bölüm öğrencileri Fatih Üzmez, Sude Yıldız, Nisa Nur Tekin ve Muhammed Yağcı da katkı sundu.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Güven öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduğunu belirterek hedeflerinin, ilerleyen yıllarda derece alan daha fazla proje gerçekleştirmek ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin iletişim alanında adını duyurmak olduğunu ifade etti. 


Fotoğraflar