Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2022

Öğrencilerimiz TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda 3.lük Ödülü Kazandı

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinden Beyzanur Yurttutan, Harun Erdal ve Nurican Albayrak TRT Geleceğin İletişimcileri yarışması belgesel film kategorisinde “Bandırma’dan Ay’a” belgeseliyle 3.lük ödülü kazandı.

Her yıl Türkiye Radyo Televizyon Kurumu tarafından düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri 2022 Yılı Ödül Töreni, TRT Ankara Stüdyolarında gerçekleşti. Finale kalma başarısı gösteren Yeni Medya ve İletişim öğrencileri Beyzanur Yurttutan, Harun Erdal ve Nurican Albayrak belgesel projesine danışmanlık yapan Öğr. Gör. Yakup Toktay eşliğinde ödül törenine katılım sağladılar.

Türkiye’deki üniversitelerin iletişim bölümlerinden öğrencilerin yarıştığı gecede öğrencilerimiz üçüncülük ödülün almaya hak kazandı. Öğrencilerimiz Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin ilk defa temsil edildiği yarışmada finale kalmaktan ve ödülle dönmekten duydukları mutluluğu ifade ettiler.