Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021

Gösterim: 804

Misyon & Vizyon

Yeni Medya ve İletişim Bölümü, araştırma-gelişme ve eğitim-öğretim faaliyetlerine bağlı olarak temelde iki misyona sahiptir.  

  • Kurumun bilimsel araştırma ve geliştirme misyonu, akademik altyapısını güçlendirerek iletişim bilimleri alanında ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel faaliyetlerde bulunmak ve alanı ileri götürebilecek projeler, bilimsel yayınlar ve işbirlikleri gerçekleştirmektir.
  • Kurumun eğitim-öğretim misyonu, iletişim alanındaki çağdaş gelişmeler çerçevesinde yaratıcılığını bilgi birikimi doğrultusunda organize edebilen, mesleki deneyimini her koşulda etik bir duruş sergileyerek toplum yararına kullanabilen, evrensel değerleri gözeten ve sektörün ihtiyaç duyduğu niteliklerle donanımlı iletişimciler yetiştirmektir.

Vizyonumuz ise

  • Sorumluluk bilincine sahip, meslek etiğine bağlı, yurt ve dünya gerçeklerini kavrayan, sorgulayan, yorumlayan, çok yönlü ve özgür düşünebilen bireyler yetiştirerek iletişim sektörünün gelişimine katkı sağlayan, bu alandaki teorik ve uygulamalı çalışmalara bilimsel odaklı ivmeler katan, ulusal/uluslararası tanınırlığı ve saygınlığı olan bir kurum olmaktır.