Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021

Medya ve İletişim Topluluğumuz 2020-2021 Güz Dönemini Dolu Dolu Geçirdi!

Pandemi koşulları nedeniyle dijital platformlar üzerinden faaliyetlerini yürüten Medya ve İletişim Topluluğu, 2020-2021 yılı güz dönemi süresince hem sektör uzmanları hem de akademisyenlerle söyleşiler gerçekleştirdi.

Medyanın Dönüşüm Semineri başlıklı seride Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı, TRT Radyo Program Yapımcı ve Sunucusu Zeynep Bayraktutan, oyuncular Gülçin Hatıhan ve  Alihan Arıcı, İpek Haber Kurucusu Kürşad İpek, UMB Ajans'tan Atakan Seniz gibi önemli sektör insanlarıyla seminerler gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nden Öğr. Gör. Erkan Solmaz ile alternatif medya ve platform yayıncılığı üzerine bir söyleşi gerçekleştirilmiş olup, üniversitemiz akademisyenleriyle işbirliği içerisinde bahar döneminde yeni söyleşiler için planlamalar yapılmıştır.

Medya ve İletişim Topluluğu üye öğrencilerimiz moderatörlüğünde gerçekleşen seminerlere hem bölümümüz hem de üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrenciler katılım göstermiştir. Medya ve İletişim Topluluğu nezdinde bütün kulüp üyelerini gösterdikleri çaba ve katkılar için tebrik ederiz.