Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024

Fakültemiz 2023-2024 Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Alpaslan SEREL’in başkanlığında 07 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Fakülte yöneticilerimiz ve akademik personelimizin yer aldığı toplantıda, Şubat 2024 itibarıyla Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin genel faaliyetleri, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemine ait eğitim-öğretim süreçleri görüşüldü.

Ayrıca Kalite Çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Danışma Kurulu faaliyetleri ve kararları, mezunlardan geri bildirimlerin alınmasına yönelik Fakültemiz bünyesinde gerçekleştirilen anket çalışmaları sonuçları bölüm bazında değerlendirilerek, Danışma Kurulu ve mezun anketleri önerilerinin eğitim öğretim süreçlerine yansıtılması konuları görüşüldü.