Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024

Gösterim: 258

Fakültemizde “Lojistikte Küresel Sorunlar ve Stratejiler” Konulu Seminer Düzenlendi

 

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz koordinesinde Lojistik Topluluğumuz tarafından “Lojistikte Küresel Sorunlar ve Stratejiler” konulu seminer düzenlendi. MSC (Mediterranean Shipping Company) Bölge Müdürü Arzu Avşar’ın davetli konuşmacı olduğu programda lojistik sektörünün küresel sorunları ve stratejileri ele alındı.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere akademik ve idari personelimiz, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Seminerin açılış konuşmasını Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi gerçekleştirdi. Tanrıverdi konuşmasında lojistik sektörünün önemini vurgulayarak seminerin bu alandaki bilgi ve deneyim paylaşımı için önemli olacağını vurguladı. 

Seminerimizin davetli konuşmacısı MSC Bölge Müdürü Arzu Avşar, gerçekleştirdiği sunum ile katılımcılara küresel lojistik sektörünün karşı karşıya olduğu güncel sorunları ve bu sorunlara karşı MSC’nin çözüm önerilerini anlattı. 

Seminer sonunda lojistik sektöründe kariyer yapmak isteyen ve kariyerlerini ilerletmek amacıyla salonda bulunan davetlilere katılım belgesi verildi. Seminer, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.