Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2021

Gösterim: 465

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvurusu Yapan Yedek Kontenjanların İlanı

YEDEK LİSTE İLANI                                   : 17.09.2021
YEDEKL LİSTE  KAYIT BAŞLNGIÇ-BİTİŞ :  20.09.2021 - 21.09.2021


* Kayıt Esnasında Geldiğiniz Üniversitenize ait öğrenci kimliğinizi getirmeyi unutmayınız. (Hiç kimliğini almamış öğrencilerin hiç almadıklarına ilişkin dilekçe vermeleri yeterlidir.)
* Online başvuru sonucu Yatay Geçiş yapmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları İlgili Birim Fakültemize şahsen yapacaktır.
* Kesin kayıtlarda öğrencilerden başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asılları istenecek, yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak ve kayıtlı olduğu Üniversiteye bildirilecektir. Kaydı alınmasına rağmen daha sonraki bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen öğrencilerin kayıtları silinecektir.
* Hiç Başarılı notu olmayan Ek madde 1 kapsamında kayıt yapacak öğrencileri ders içeriği ve not durum belgesi getirmelerine gerek yoktur.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER (NOT ORTALAMASI İLE):

  • Online Başvuru Formu (obs sisteminden çıktı alınacaktır)
  • Not Durum Belgesi (Transkript - Zorunludur) :Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi belge.(imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)
  • Öğrenci Belgesi (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)
  • Ders içerikleri (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)
  • Disiplin cezası almadığına ilişkin belge. (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu, not durum belgesi veya öğrenci belgesi altında yazması yeterlidir)
  • İkinci öğretimden örgün öğretime başvuran öğrenciler için %10’a girdiğine ilişkin belge. (İkinci Öğretimden Örgün Öğretime gelecek öğrenciler için zorunludur)
  • ÖSYS Sonuç Belgesi  (Açıköğretimden Örgüne Geçecek öğrencilerin getirmesi gerekmektedir)
  • Eski üniversitenize ait öğrenci kimliği(elinde olmayan Dilekçe yazabilecektir)
  • Fotoğraf ( 1 Adet  - Zorunlu Değildir)

 

Not: İmzalı Mühürlü belgenin mail çıktısı getirmemelidir. Aslı getirilmelidir. Şayet belgeniz e-imzalı belge ise çıktısı kabul edilmektedir. E-devlet üzerinden alınan öğrenci belgesi ve not durum belgeleri kabul edilmektedir.

 

YEDEK ADAY LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ