Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2023

Gösterim: 405

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş (Ortalama) Yedek Liste Sonuçları

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş (Ortalama) Yedek Liste Sonuçları

****Yatay geçiş başvurusu yapan Kurum Dışı Ortalama ile yedek listeden kayı yaptıracak öğrenciler aşağıdaki tarihlerde kesin kayıt için Fakültemize şahsen gelmeleri gerekmektedir.**** Uzaktan kesinlikle kesin kayıt yapılmamaktadır.

 

YEDEK LİSTE İLANI                :  15.09.2023

YEDEK LİSTE  KAYIT BAŞLANGIÇ-BİTİŞ :  18.09.2023 - 19.09.2023

 

* Online başvuru sonucu Yatay Geçiş yapmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları İlgili Birim Fakültemize şahsen yapacaktır.

* Kesin kayıtlarda öğrencilerden başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asılları istenecek, yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak ve kayıtlı olduğu Üniversiteye bildirilecektir. Kaydı alınmasına rağmen daha sonraki bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen öğrencilerin kayıtları silinecektir.

* Lütfen imzalı-mühürlü belgelerin fotokopisi ile kayda gelmeyiniz. Lütfen başvuru sistemine yüklediğiniz belgelerin asıllarını kesin kayıtta yanınızda bulundurunuz.


* Barkodlu ve e-imzalı belgelerin fotokopileri  kabul edilmektedir.

 

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER (Kurum Dışı NOT ORTALAMASI ):

* Online Başvuru Formu (obs başvuru sisteminden çıktı alınacaktır. Ayrıca öğrenci işlerine geldiğinizde verilmektedir.)

Not Durum Belgesi (Transkript - Zorunludur) :Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi belge.(imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)

Öğrenci Belgesi (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)

Ders içerikleri (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)

Disiplin cezası almadığına ilişkin belge. (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu, not durum belgesi veya öğrenci belgesi altında yazması yeterlidir)

İkinci öğretimden örgün öğretime başvuran öğrenciler için %10’a girdiğine ilişkin belge. (İkinci Öğretimden Örgün Öğretime gelecek öğrenciler için zorunludur)

*ÖSYS Sonuç Belgesi (Zorunludur)

* ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (Zorunludur)