Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024

FAKÜLTEMİZ AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA MENTOR BİRİM TOPLANTISI YAPILDI

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünün Akreditasyon Mentor Birim Görevlendirmeleri konulu yazısı kapsamında Fakültemiz Akreditasyon sorumluları ile mentör görüşmesini içeren Akreditasyon Çalışmaları toplantısının ilki 09.05.2024 saat 14:00'da Hacı Bektaş Veli Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Mentor Prof. Dr. Celil AYDIN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Cemalettin Hatipoğlu ve   Dr. Öğretim Üyesi İlknur TANRIVERDİ, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tarhan OKAN, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selva STAUB ile Bölüm Kalite Kurulu Üyelerimiz ve Fakülte Sekreterimiz Öznur BOZ katılmıştır.

Toplantıda Mentor Prof. Dr. Celil AYDIN tarafından yapılan açıklamalar sonrasında Bölüm Başkanlarımız ve Öğretim Üyelerimiz akreditasyon konusunda görüşlerini paylaşmışlardır.