Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024

Fakültemiz Tarafından Staj Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Fakültemiz tarafından öğrencilerimize yönelik “Staj Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda zorunlu yaz stajına dair staj öncesi hazırlıklar, staj süresince yapılması gerekenler ve staj sonrası raporun hazırlanması ve sorumluluklar konusunda Dekan Yardımcımız ve Birim Uygulamalı Eğitimler Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi tarafından bilgilendirme yapıldı. Ulusal Staj Programı konusunda staja başvuru süreci, sorumluluklar ve Ulusal Staj Programı’nın zorunlu staj ile bağlantısı konusu Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Armağan Türk tarafından anlatıldı. Ayrıca Ömer Seyfettin Uygulmalı Bilimler Fakültesi Şefi ve Staj İşlemleri Sorumlusu Volkan Eroğlu staj sigortası ve detaylar konusunda öğrencilerin sorularını cevapladı. Toplantıya Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cemalettin Hatipoğlu, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Yoğun katılımın olduğu bilgilendirme toplantısı öğrencilerimizin sorularının cevaplanması ile son buldu.