Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2022

11. Geleneksel Lojistik ve Ticaret Buluşması

"11. Geleneksel Lojistik ve Ticaret Buluşması“ Ticaret ve Lojistiğin geleceğini, yarının ticaret ve lojistikçilerinin önünde tartışmak, onlarla ticaret ve  lojistik sektörünün bugünü ve yarını hakkında büyük resmi paylaşmak amacıyla 17 MART 2022 Perşembe tarihinde pandemi koşulları sebebi ile çevrimiçi (canlı yayın) olarak gerçekleştirilecektir.

Görüntülü görüşme ile gerçekleştirilecek olan etkinliğimizde sektör temsilcileri ile buluşabilir, merak ettiğiniz sorularınızı yönetebilirsiniz. Etkinliğimize katılım ücretsiz olup, katılımcılara sertifika verilmektedir.

Öğrenci, Akademisyen, Bürokrat ve Sektör Temsilcilerini buluşturan Lojistik ve Ticaret Buluşmasına katılımınızla bizleri onurlandırmanızı dileriz.

Etkinliğimizde sizleri ve öğrencilerinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Kayıt katılım formu:

Etkinlik adresi: