Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, Sektörel Eğitim kapsamında “Depo Yönetimi” başlıklı eğitimi gerçekleştirmek üzere Loji TV Yönetimi Kurulu Başkanı Recep KOCA’yı konuk ediyor.

Bölümümüz tarafından Sektör Eğitimleri-I kapsamında 10 Aralık Cuma günü saat 15.00’da “Depo Yönetimi” konulu eğitimin ilki düzenlenecektir.

Moderatörlüğünü Doç.Dr. Hatice Aydın’ın yapacağı Eğitimi, Loji TV Yönetim Kurulu Başkanı Recep KOCA öğrencilerimize verecektir.

Bölümümüze ait olan BANU-UTL Web sayfasından ve Telegram gurubundan paylaşılacak olan link aracılığı ile online katılım gerçekleştirilecektir. Bu eğitimi kaçırmamanızı ve sonraki süreçlerde yüz yüze planlanacak olan eğitimleri de takip etmenizi temenni ediyoruz.

Tıklayınız...