Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022

Gösterim: 517

Akademisyenlerimize Yönelik AKINSOFT ERP Eğitimi Düzenlendi

 “Eğitimin ve Eğitimcinin Her Daim Yanında” sloganıyla eğitim kurumlarına desteğini esirgemeyen AKINSOFT& BND BİLİŞİM, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi UTL&YBS Bölümlerinde eğitimi almak isteyen öğretim elemanlarına Kurumsal Kaynak Planlama Eğitimi verdi.

15.03.2022-16.03.2022 tarihlerinde iki gün süren programa öğretim elemanları özellikle tercih ettikleri konu ve zaman dilimi kapsamında katılım sağladılar. Verilen eğitimde ortalaması yüksek olan 5 öğrenci de belirlenerek programa dâhil edildi.

Akınsoft Wolwoxs 8 Paket Programı kapsamında düzenlenen ERP eğitiminde stok yönetimi, cari yönetimi, satınalma yönetimi, satış yönetimi, e-ticaret, e-dönüşüm gibi birçok konunun ele alındığı program iki gün sürdü. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanlığının organize ettiği eğitimin yanısıra ayrıca farklı işbirlikleri konusunda da konuşuldu.

Katkılarından dolayı AKINSOFT’a ve BND Bilişimden Eğitimi veren Sayın Sercan Pör’e, Eğitim Sürecinde teknik destek veren Deniz Çalışkan’a ve Oğuzhan Kalaycılar’a ve emeği geçen tüm akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

Programın Detayları aşağıdaki gibidir:

15.03.2022-16.03.2022


Fotoğraflar