Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2019

Bandırma Ticaret Borsası Teknik Gezisi

Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, Bandırma Ticaret Borsasına elektronik satış sistemini yerinde incelemek üzere teknik gezi düzenledi. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice AYDIN, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Senem NART ve Araştırma Görevlileri Ahmed Yusuf SARIHAN, Hayrullah ALTINOK ve Havva GÖZGEÇ'in katıldığı teknik gezide Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü  öğrencileri teoride öğrendikleri bazı bilgileri yerinde gözlemleme imkanı buldular. Program kapsamında elektronik satış (açık artırma usulü), tarımsal ürünlerin laboratuvar süreci, hayvansal ürünlerin laboratuvar süreci, borsaların işleyişi ve TÜRİB hakkında bilgilendirme eğitimleri alan öğrencilerimiz ayrıca Ticaret Borsası'nın depolama ve kantar süreçleri hakkında da fikir sahibi oldular.