Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024

Lojistik Topluluğumuzca Turkish Cargo’ya teknik gezi düzenlendi

Üniversitemizin Lojistik Topluluğu tarafından Dr. Öğr. Üyesi Umut  AYDIN danışmanlığında 28 Şubat’ta Turkish Cargo ve Smartist teknik gezisi düzenlendi. Öncelikle toplantı salonunda ağırlanan öğrencilerimiz Turkish Cargo’nun tarihçesi ve işleyişi hakkında genel bilgi alarak sorularını yönelttiler. Sonrasında sahaya inerek operasyonları ve çalışma şartlarını yakından takip etme fırsatı yakaladılar. Depoda uygulanan kriterleri ve lojistik operasyonlarını incelerken aynı zamanda öğrencilerimiz merak ettiklerini sorarak detaylı bilgiye sahip oldular. Son olarak kargo uçağının indirilmesini izleyerek işleyişi hakkında bilgi aldılar. Yaklaşık 3 saat süren teknik gezimizde öğrencilerimize Arş.Gör. Müsemma ÇÖKERDENOĞLU eşlik etti.