Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020

Mezunlarımızı Konuk Ediyoruz

Kariyer Geliştirme Uygulama Ve Araştırma Merkezi ve Uluslararası Tic ve Lojistik bölümü İş birliği ile

Mezunlarımızı Konuk Ediyoruz…

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nden ilk mezun verdiğimiz öğrencilerimiz pandemi sürecinde merak konumuz oldular. İş hayatına atılan mezunlarımız, bölümümüzde eğitiminlerine devam eden öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşmak üzere konuğumuz oluyorlar.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Hatice AYDIN'ın yaptığı etkinlikte ayrıca Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü  Dr.Öğr. Üyesi Armağan Türk, öğrencilerimizle bir konuşma gerçekleştirecektir. Bu konuşmada kariyer merkezi tanıtılacak, öğrencilerin kariyer hedefleri ve mezuniyet öncesi/sonrası ne yapmaları gerektiği konusunda bilgiler aktarılacaktır.

Bu manidar buluşma sayesinde, eğitimine devam eden öğrencilerimizin Kariyer Merkezinin aktardığı bilgileri ve mezun öğrencilerin paylaştığı deneyimleri de dikkate alarak gelecek planları yapacakları düşünülmektedir. Bu düşünceden yola çıkıldığında, bu etkinliğin öğrencilerimiz açısından çok faydalı olacağı düşünülmektedir.

Etkinlik Tarihi ve Saati:

03.12.2020 /19.00-21.00

Doç. Dr. Hatice AYDIN