Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2022

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem ULUSOY Sektör Buluşmaları kapsamında öğrenciler ile bir araya geliyor.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı & ATC Grup Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Ayşem ULUSOY, 11 Ocak Salı günü saat 14: 30’da gerçekleşecek olan “Lojistik’te Kadın Yönetici Olmak” konulu söyleşiye konuk olacaktır. Sayın ULUSOY, sektörde kadın etkinliğini anlatacak ve kadın yönetici olmaya dair merak edilen soruları cevaplayacaktır. Doç. Dr. Hatice Aydın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan buluşmanın, özellikle kadın öğrencilerin sektördeki endişelerini gidermeye katkısının büyük olacağı düşünülmektedir.

BANU-UTL web sayfasından ve Telegram gurubundan paylaşılacak olan link ile söyleşiye katılım gerçekleşecektir.

Katılım İçin Tıklayınız.