Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2023

Gösterim: 507

Bölüm Başkanı Mesajı

 

Türkiye’nin yeni nesil devlet üniversitelerinden biri olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, “Geleceğe Açılan Köprü” sloganını benimsemektedir. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü de her konuda bu anlayışla hareket etmeye çalışmakta ve Fakültemizin “Öğrencilere yeterli mesleki bilgileri vermek ve bağımsız düşünebilen, araştırma yapabilen, doğru karar verebilen ve yaratıcı düşünceye sahip çağdaş bir vatandaş olarak öğrencileri topluma kazandırmak” temel anlayışına da katkı sunmaya çalışmaktadır.

Genç ve dinamik akademik personele sahip olan bölümümüze, özel sektör deneyimine sahip olan akademisyenler ve çeşitli kuruluşlardaki uzmanlar da derslere destek vermektedir. Ayrıca Fakültemizin liman kenti olan Bandırma’da bulunması, kamu ve özel sektör temsilcilerinin desteğinden daha fazla yararlanabilmeye olanak sağlamaktadır. Gerek güçlenen kadrosu ve gerekse bulunduğu coğrafik konumu gereği Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, her gün daha da güçlenmektedir. Büyümemizde ve güçlenmemizde katkısı olan kurum yöneticilerimize, akademik kadrolarımızda görev alan öğretim elemanlarımıza ve desteklerini hissettiren sektör paydaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Öğrencilerin gelişimini desteklemeye odaklı her türlü anlayışın derslere de yansıtılmaya çalışıldığı bölümümüzü tercih edecek adaylara da şimdiden “HOŞGELDİNİZ” diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Doç. Dr. Selva Staub

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı