Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2022

Gösterim: 372

Telegram

Sevgili Öğrenciler;

 

Uzaktan eğitim verdiğimiz dönemlerde daha verimli Eğitim-Öğretim sağlamak, anlık iletişim kurmak ve yaşayabileceğiniz problemlere daha hızlı çözüm bulmak amacıyla Telegram uygulamasından yararlanılmaktadır. Telegram uygulaması, anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Kişi rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler siz paylaşmadığınız sürece telefon numaranızı görme yetkisine sahip değildir.

Telegram uygulaması ile bazı dersler için çeşitli gruplar oluşturulmuştur. Kurulan gruplar sayesinde öğrencilerin kendi aralarında ve bölüm öğretim elemanları ile derslerle ilgili fikir alışverişinde bulunabileceği sosyal bir ortam sağlanmıştır.

Kurulan iletişim gruplarında, bölümde eğitim ve öğretim ile ilgili merak ettiğiniz konularda yazabilirsiniz. Ancak Telegram uygulaması ile kurulan gruplar resmi bir nitelik taşımamakta ve yapılan açıklamalar resmi açıklamalar yerine geçmemektedir.

Öğrencilerimiz tarafından burada paylaşılan içeriklerde üniversitemizin, dekanlığımızın, bölüm başkanlığımızın ve öğretim üyelerimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur. Sorumluluk, içeriği paylaşan kişiye aittir. Öğrencilerimizin gruplara katılımı zorunlu değildir. Öğrencilerimiz, uygulama üzerinden alabilecekleri bütün destekleri resmi yollardan da alabilecektir.

Gruplara sadece bölümümüz öğrencileri veya ilgili dersi alan öğrenciler katılmalıdır. Diğer kişiler, grubu sohbet amacıyla kullanmaya çalışanlar ve gruba isim-soyisim ile katılmayanlar (kısaltma, takma isim vb. kullananlar) bu  grup/gruplardan çıkarılacaktır.  Gruplarda eğitim- öğretim ile ilgili, gruptaki öğretim üyelerimizi ilgilendiren ve sohbet amacı taşımayan sorular sormanız önem taşımakta ve derslerle ilgili ve üniversiteyle ilgili tüm merak ettiklerinizi yazabilirsiniz. 

 

Doç. Dr. Hatice AYDIN

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı