Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024

Doç. Dr. Harun YILDIZ’ın projesi TUBİTAK 2224-B kapsamında desteklenmiştir.

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Ana Bilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Harun YILDIZ’ın “Sosyal Baltalama Davranışları İçin Bütüncül Bir Çerçeve Önerisi” adlı projesi TUBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) 2224-B Yurt İçi Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamında desteklenmiştir.  Bu kapsamda Öğretim Üyemiz, 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında Giresun Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan yönetim ve organizasyon alanının en saygın bilimsel toplantısı olan 32. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi’ne katılım sağlayacak ve araştırması hakkında bir sunum gerçekleştirecektir. Doç. Dr. Harun YILDIZ’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.