Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024

Gösterim: 200

MII'24 "Management Informatics Innovation" Zirvesi Başarıyla Gerçekleşmiştir

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu tarafından düzenlenen MII'24 "Management Informatics Innovation" Zirvesi, büyük bir başarı ile tamamlanmıştır.

Etkinlik Tarihi: 27.05.2024

Etkinlik Saati: 14:00 - 18:00

Zirvemiz, çeşitli ikramlar ve stantlarla zenginleştirilen fuaye alanında katılımcılarımızı ağırlayarak başlamıştır. Etkinlik boyunca AIESEC ve Bandırma Ticaret Odası gibi prestijli kurumların açtığı stantlar sayesinde katılımcılarımız, staj ve iş imkanları hakkında bilgi edinme fırsatı buldular. Gün sonunda gerçekleştirilen çekilişle de katılımcılarımıza çeşitli hediyeler takdim edilmiştir.

Konuşmacılar ve Sunum Konuları:

  • Dr. Melike Palsü Kurt: Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nde Yapay Zeka Uzmanı olan Dr. Melike Palsü Kurt, yenilikçi teknolojiler ve dijital dönüşüm projelerinde yer almış ve ulusal/uluslararası konferanslarda sunumlar yapmıştır. Zirvede "Dijital Genç Yapay Zeka Ekosistemi" projesini, kulüplerle iş birliğini, yapay zeka alanında kariyer şekillendirme ve dijital Türkiye'nin geleceği için fırsatlar hakkında bilgi vermiştir.

  • Dr. Ramazan Terzi: Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nde Büyük Veri ve Yapay Zeka Uygulamaları Dairesi Başkanlığı'nda Proje Müdürü olarak görev yapan Dr. Ramazan Terzi, veri odaklı yapay zeka teknolojileri, temel prensipleri, uygulama alanları ve gelecekteki yeri hakkında değerli bilgilerini paylaşmıştır.

  • Mustafa Özdemir: CloudTops ve Microsoft Azure Bilgi Paylaşım Platformu'nun kurucusu ve Türkiye Finans Katılım Bankası'nda Internal Trainer olarak görev yapan Microsoft MVP Mustafa Özdemir, bulut bilişim, dağıtım modelleri, günlük yaşam ve iş hayatındaki yeri, staj ve kariyer olanakları üzerine önemli bilgiler sunmuştur.

  • Burak Akmeşe: E-Spor Sendikası Genel Başkanı ve Trendtech Bilişim Teknolojileri ile Brokolly Organizasyon ve Danışmanlık şirketlerinin kurucusu Burak Akmeşe, e-spor ve siber güvenliğin kesişim alanları, bilişim sektöründe kariyer, sektörel farkındalıklar hakkında konuşmuş ve kariyer tavsiyelerini paylaşmıştır.

  • Ceren Pirol: IT sektöründe işe alımlar yapan İnsan Kaynakları Uzmanı Ceren Pirol, katılımcılara sektörle ilgili bilgiler ve iş fırsatları hakkında tavsiyelerde bulunmuştur.

Çekiliş Kazananlarına Verilen Hediyeler:

  • Tüm katılımcılara 3 adet veri bilimi veya yapay zeka ile ilgili e-kitap
  • 1 kişiye YBST tişörtü
  • 2 kişiye "Python Temelleri ve Python ile Görüntü İşleme" kitabı (Yılmaz Alaca/Emine Yalçın)
  • 5 kişiye "Otonom Araçlar için Nesne Tespiti: OpenCV, Python ve Arduino" eğitimi (Yılmaz Alaca)
  • 7 kişiye "Veri Yapıları & Algoritmalar Eğitimi" (Atıl Samancıoğlu)
  • 5 kişiye "Python Temelleri ve Python ile Görüntü İşleme" eğitimi (Yılmaz Alaca)