Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023

Gösterim: 5515

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş (Ortalama ve Ek Madde 1) Sonuçları

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Güz yarıyılı Yatay Geçiş başvurusu yapan öğrencilerin sonuçları belirlenmiştir.

****Yatay geçiş başvurusu yapan Kurum İçi Ortalama, Kurum Dışı Ortalama ve Merkezi Yerleştirme Puanı Dahil tüm öğrenciler aşağıdaki tarihlerde kesin kayıt için Fakültemize şahsen gelmeleri gerekmektedir.

**** Uzaktan kesinlikle kesin kayıt yapılmamaktadır.

 

KESİN KAYIT TARİHİ BAŞLANGIÇ-BİTİŞ : 11.09.2023 - 13.09.2023

YEDEK LİSTE İLANI                : 15.09.2023

YEDEK LİSTE  KAYIT BAŞLANGIÇ-BİTİŞ :  18.09.2023 - 19.09.2023

 

* Online başvuru sonucu Yatay Geçiş yapmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları İlgili Birim Fakültemize şahsen yapacaktır.

* Kesin kayıtlarda öğrencilerden başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asılları istenecek, yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak ve kayıtlı olduğu Üniversiteye bildirilecektir. Kaydı alınmasına rağmen daha sonraki bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen öğrencilerin kayıtları silinecektir.

* Hiç Başarılı notu olmayan Ek madde 1 kapsamında kayıt yapacak öğrencileri ders içeriği ve not durum belgesi getirmelerine gerek yoktur.

* Lütfen imzalı-mühürlü belgelerin fotokopisi ile kayda gelmeyiniz. Lütfen başvuru sistemine yüklediğiniz belgelerin asıllarını kesin kayıtta yanınızda bulundurunuz.
* Barkodlu ve e-imzalı belgelerin fotokopileri  kabul edilmektedir.

*Kurum içi yatay geçiş yapan öğrencilerin belge asıllarını getirmeleri gerekmemektedir. Fakat kesin kayıt için şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Kurumiçi yatay geçiş yapan öğrencilerin Uzaktan kesinlikle kesin kayıt yapılmamaktadır.

 

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE):

* Online Başvuru Formu (obs başvuru sisteminden çıktı alınacaktır. Ayrıca öğrenci işlerine geldiğinizde verilmektedir.)

* Not Durum Belgesi (Transkript) : Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün derslerin konularını ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi belge.(imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)

* Öğrenci Belgesi (Islak imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)

* Ders içerikleri (Islak imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu. Ders içeriklerinizi çıktı alarak gelmeniz gerekmektedir.)

* ÖSYS Sonuç Belgesi  (Zorunludur)

* ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (Zorunludur)

* Ek Madde-1 Kapsamında yatay geçiş yapmadığını gösterir belge (Ek Madde-1 kapsamında başvuracak adaylar için)

*Kurumumuz içinden ek madde 1 kapsamında online başvuran adaylar kayıt esnasında belgelerin orijinallerini getirmesi zorunludur.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER (Kurum Dışı ve Kurum içi NOT ORTALAMASI İLE):

 

* Online Başvuru Formu (obs başvuru sisteminden çıktı alınacaktır. Ayrıca öğrenci işlerine geldiğinizde verilmektedir.)

Not Durum Belgesi (Transkript - Zorunludur) :Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi belge.(imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)

Öğrenci Belgesi (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)

Ders içerikleri (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu)

Disiplin cezası almadığına ilişkin belge. (Zorunludur - imzalı-mühürlü veya e-imzalı veya barkodlu, not durum belgesi veya öğrenci belgesi altında yazması yeterlidir)

İkinci öğretimden örgün öğretime başvuran öğrenciler için %10’a girdiğine ilişkin belge. (İkinci Öğretimden Örgün Öğretime gelecek öğrenciler için zorunludur)

*ÖSYS Sonuç Belgesi (Zorunludur)

* ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (Zorunludur)

 

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Merkezi Yerleştirme Puanı ve Not Ortalaması Yatay Geçiş Listesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Merkezi Yerleştirme Puanı ve Not Ortalaması Yatay Geçiş Listesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Merkezi Yerleştirme Puanı (DGS Ekmadde-1 Dahil) ve Not Ortalaması Yatay Geçiş Listesi Yönetim Bilişim Sistemleri Merkezi Yerleştirme Puanı Yatay Geçiş Listesi Yönetim Bilişim Sistemleri (NÖ) Kurum Dışı Not Ortalaması Yatay Geçiş Listesi Yönetim Bilişim Sistemleri (İÖ) Kurum Dışı Not Ortalaması Yatay Geçiş Listesi Yönetim Bilişim Sistemleri  Kurum İçi Not Ortalaması Yatay Geçiş Listesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yurt Dışı Kontenjanı Yatay Geçiş Listesi