Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021

Türkiye Modern Pentlatlon Federasyonu Tarafından Düzenlenen Yarışlarda BANÜ-GSK’dan Büyük Başarı

Türkiye Modern Pentlatlon Federasyonu’nun Ankara’da düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Kupası UIPM Global Laser Run Şehir Turu yarışlarına Bandırma Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Üniversitemiz gençlik ve spor kulübünden on yedi sporcu da katıldı. Yarışmada ilk, orta ve lise öğrenimi gören öğrencilerden oluşan, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜ-GSK) ve BANÜ-Çocuk Üniversitesi iş birliği ile katılım sağlayan sporcu ekibinden, İbrahim Özdemir “U11 Erkekler Serisi’nde 1. olurken, diğer kategorilerde yarışan sporcularımız da dereceye girerek büyük bir başarı kazandılar.