Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021

Rektörümüz TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un Katılımıyla Gerçekleşen Balıkesir Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Merkez Kütüphanesi Kongre ve Kültür Merkezi Açılış Törenine Katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımıyla gerçekleşen Balıkesir Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Merkez Kütüphanesi, Kongre ve Kültür Merkezi açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de katılım gösterdi. Ayrıca törende TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş tarafından fahri doktora belgesi takdim edildi. Fahri doktora belgesi takdimi sonrasında hukuk fakültesi açılış dersini TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop gerçekleştirdi.

Balıkesir Üniversitesi’nde gerçekleşen program sonrasında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un Balıkesir Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’a ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a gerçekleştirdiği ziyaretlere Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de eşlik etti.