Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2022

Dekan Yardımcılığı görevi biten Doç. Dr. Özer Yılmaz’a teşekkür Plaketi

26.08.2016-01.09.2022 tarihleri arasında fakültemizde Dekan yardımcısı olarak görev yapan  Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Özer YILMAZ’a fakültemize sağladıkları katkılardan dolayı plaket verildi.

Üniversitemiz İİBF Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya , Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ufuk ÇELİK ve Dr. Öğr. Üyesi İlknur TANRIVERDİ, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Volkan EKİN, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Abdülkadir ÖZDEMİR, Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ahmet GÜVEN, Fakülte Sekreterimiz Öznur BOZ ile akademik personelimiz katıldı.

Doç. Dr. Özer YILMAZ’a Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Alpaslan SEREL tarafından Plaket takdim edildi.

Değerli Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Özer YILMAZ’a Fakültemize yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

DEKANLIK