Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2022

Gösterim: 828

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu 2.Toplantısı Yapıldı.

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 21 Ekim 2022 Cuma günü saat 11.00 de Üniversitemiz Yeni Senato toplantı salonunda, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan SEREL’in başkanlığında toplandı. Tanışma ve açılış konuşmasının ardından Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan SEREL tarafından Birimimizin kuruluş tarihçesi, fiziki mekanları, personel, öğrenci sayıları, yeni kayıtların durumu ve mezuniyet sonrası yürütülmekte olan faaliyetlere dair kurul üyelerine yapılan sunumun ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimiz İl Ticaret Müdürü İlhan PEHLİVAN, Bandırma Gümrük Müdürü Orhan MERCANLI, BANSİAD Başkanı ve Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Funda Avcı DEDEOĞLU, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan BİNGÜL, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tufan DALGIÇ, Soilpoint Kreatif Reklamcılık ve PR Ajans Başkanı Ali Gönen GÖNENDEN’in yanı sıra Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ufuk ÇELİK ve Dr. Öğr. Üyesi İlknur TANRIVERDİ, Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Volkan EKİN, Prof. Dr. Abdülkadir ÖZDEMİR, Doç. Dr. Hatice AYDIN ve Doç. Dr. Ahmet Güven katıldı.

  

Toplantıda öğrencilerimizin teknik gezi programları, danışma kurulu üyelerimiz ile öğrencilerimizin birlikte katılacağı “İş Yaşamına Hazırlık” temalı toplantı programları, bölümlerimizin dönem içinde düzenleyecekleri faaliyetler ve Paydaşların Fakültemizden beklentileri görüşüldü.

 

Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir danışma süreci olan Fakültemizin Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Birim Danışma Kurulu Üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.

 

 


Fotoğraflar