Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022

Gösterim: 858

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 11.00 de Üniversitemiz Eski Senato toplantı salonunda, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan SEREL’in başkanlığında toplandı. Tanışma ve açılış konuşmasının ardından Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Alpaslan SEREL tarafından Birimimizin kuruluş tarihçesi, fiziki mekanları, personel, öğrenci sayıları ve mezuniyet sonrası yürütülmekte olan faaliyetlere dair kurul üyelerine yapılan sunumun ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimiz İl Ticaret Müdürü İlhan PEHLİVAN, MÜSİAD Başkan Yardımcısı Göktuğ İKİZOĞLU, Bandırma Ticaret Odası 16. Meslek Komitesi Başkanı Barış SARAÇ, Çelebi Bandırma Limanı Operasyon Müdürü İlhan ORHAN, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan BİNGÜL, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tufan DALGIÇ, MİRAP AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin MİRAP, Soilpoint Kreatif Reklamcılık ve PR Ajans Başkanı Ali Gönen GÖNENDEN’in yanı sıra Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ufuk ÇELİK ve Doç. Dr. Özer YILMAZ, Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Volkan EKİN, Prof. Dr. Abdülkadir ÖZDEMİR, Doç. Dr. Hatice AYDIN ve Doç. Dr. Ahmet Güven ile Fakülte Sekreterimiz Öznur BOZ katıldı.

 

Toplantıda Üniversitemiz Danışma Kurulları Yönergesinin tanıtımı sonrası Danışma Kurulu üyeleri arasından Ali Gönen GÖNENDEN oybirliği ile raportör olarak belirlendi.

 

Toplantıda Bölüm ders planlarının paydaşlara tanıtımı ve güncellenmesine yönelik değerlendirmeler yararlı değerlendirmeler yapıldı. Üniversitemiz Uygulamalı Eğitimler Yönergesi tanıtımı, Paydaşların Fakültemizden beklentileri, Öğrencilere yönelik olarak Paydaşlar ile gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler vb. alanlardaki ortak çalışmalar ve işbirliği olanakları değerlendirildikten sonra bir sonraki toplantının gündem maddelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü.

 

Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir danışma sürecinin başlangıcı olan Fakültemizin Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Birim Danışma Kurulu Üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.

 



 


Fotoğraflar