Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020

Mezunlarımıza ve Mezun Adaylarımıza Ücretsiz Online Masabaşı Pazar Araştırması Eğitim

EXPINNO kurucusu ve Dış Ticaret İstihbarat Uzmanı Mustafa Arda Uzun tarafından 2020 yılı mezunlarımıza ve dördüncü sınıf öğrencilerimize iş hayatlarına faydalı olacağına inanılan “Masabaşı Pazar Araştırmasına Giriş” eğitimi verilmesi planlanmaktadır. Eğitimde, ihracata başlarken temel konulardan birisi olan hedef pazarların belirlenmesi konusunda temel noktalar aktarılacaktır. 28 Eylül Pazartesi günü saat 19.30’da Zoom uygulaması üzerinden yapılacak eğitime dördüncü sınıf ve mezun öğrencilerimizin katılması beklenmektedir.

Eğitime katılacak öğrencilerimizin Araştırma Görevlisi Ahmed Yusuf SARIHAN ile mail yoluyla iletişime geçmelerini gerekmektedir. Tüm katılımcıların kendi isimlerine Zoom hesabı oluşturmaları gerekmektedir. İsmi belli olmayan öğrencilerin eğitime katılımı kabul edilmeyecektir.