Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2022

Gösterim: 835

Prof. Dr. Turgay KALAYCI’ya Emeklilik Töreni

Üniversitemiz İİBF Toplantı Salonunda Fakültemiz Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde görev yapmakta iken emekli olan Prof. Dr. Turgay KALAYCI için düzenlenen törene, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ufuk ÇELİK ve Doç. Dr. Özer Yılmaz, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Volkan EKİN, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Abdülkadir ÖZDEMİR, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hatice AYDIN, Fakülte Sekreterimiz Öznur BOZ ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Törende yapılan konuşmaların ardından Prof. Dr. Turgay KALAYCI’ya Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Alpaslan SEREL tarafından Plaket ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Abdülkadir ÖZDEMİR tarafından çiçek takdim edildi.

Değerli Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Turgay KALAYCI’ya Fakültemize yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir emeklilik dönemi diliyoruz.

 

DEKANLIK


Fotoğraflar