Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023

TÜBİTAK PROJE ETKİNLİĞİ

TUBİTAK 2221 - Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında "Deprem Çağrısı" temalı olarak açılan çağrı kapsamında TUBİTAK-2221 projesi kabul edilmiştir. Proje kapsamında "Afet yönetiminde sorumluluk zinciri: Ödomanik iyi oluşu sağlayan kurumsal ve bireysel mekanizmalara kesimler arası bir bakış" başlıklı bir araştırma gerçekleştirilecektir. Araştırma projesi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Harun YILDIZ ve Brunel University London Brunel Business School Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa F. Özbilgin ile gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında konuk bilim insanı TUBİTAK 2221 programı desteğiyle Türkiye'ye gelecektir.