Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2022

Gösterim: 511

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümümüz ile BANÜ-KAGEM Tarafından “Kariyer Buluşmaları 2” Düzenlendi

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümümüz ile Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-KAGEM) iş birliğinde sürdürülen kariyer buluşmalarının ikincisi gerçekleştirildi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve moderatörlüğünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in üstlendiği, Arkas Lojistik İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Göçmez’in konuşmacı olarak katıldığı “Kariyer Buluşmaları 2” programına Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hatice Aydın, BANÜ-KAGEM Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Armağan Türk, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Özgür Saç, akademisyenlerimiz ve öğrenciler katıldı. 
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hatice Aydın’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda BANÜ-KAGEM Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Armağan Türk ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in konuşmalarının ardından Arkas Lojistik İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Göçmez bir sunum gerçekleştirdi. 1989 yılında kurulmuş ve 100 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren bir firma olduklarını söyleyen Göçmez, gençlerin önünü açmak gerektiğini ifade ederek firma olarak çok fazla sayıda genç çalışanlarının olduğunu belirtti. Öğrencilerin İngilizce konusunda kendilerini geliştirmelerini ve öğrencilik sürecinde bir işe girerek çalışma hayatına başlamalarını tavsiye eden Göçmez, özellikle pandemi ile birlikte dijitalleşmenin çok büyük önem kazandığına vurgu yaparak bu konuda pek çok proje ve uygulama geliştirdiklerini anlattı.
Programın ikinci kısmında, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in moderatörlüğünde bir oturum gerçekleştirildi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in sorularına samimi ve detaylı yanıtlar veren Onur Göçmez öğrencilerden gelen soruları da cevaplandırdı.
“Kariyer Buluşmaları 2” programı, plaket ve hediye takdiminin ardından aile fotoğrafı çekimiyle son buldu.


Fotoğraflar